Zoek je een moderne en goede kapper in Zandhoven | Couffure Modern
15657
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15657,bridge-core-2.3.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Op zoek naar een kapper?

‘Coiffure Modern’ is de geknipte plek.

Openheid, authenticiteit, menselijke warmte, verbondenheid. Dat is waar ‘Coiffure Modern’ voor staat. Wij creëren een aangename, huiselijke omgeving, zowel voor ons dynamisch team als voor ons uitgebreid en gevarieerd cliënteel. Want klanten zijn voor ons méér dan ‘zomaar klanten’. Het zijn vrienden en gedroomde ambassadeurs voor onze zaak.

 

Laat u lekker verwennen en geniet van onze ruime expertise. Ons personeel wordt voortdurend bijgeschoold, speelt in op de veranderende internationale trends en garandeert kwalitatief knip- en kleurwerk naar uw keuze, op uw maat. Het verstrekt ook persoonlijk produktadvies en nuttige stylingtips. Bij ‘Coiffure Modern’ voelt u zich écht de koning(in) te rijk. Het is er altijd een beetje thuiskomen.

 

‘Coiffure Modern’ is al zestig jaar een vaste baken in Zandhoven en omstreken. In 2010 namen we de zaak over en zijn we er gaandeweg onze eigen ziel in gaan leggen. We zijn een ‘kapsalon in beweging’, constant vatbaar voor vernieuwing en verbetering. Het beste van vroeger en nu met elkaar verenigen, zorgen voor een gemoedelijke, gezellige setting en sfeer en zo een maatschappelijke meerwaarde bieden: daar maken we een erezaak van.

 

Wij bakken smoutebollen voor de nieuwjaarszangertjes en3 weken later zijn we met héél het team te vinden op de kerstboomverbranding, etc… . Op die manier houden we de contacten met onze ‘vrienden’ warm en breiden we ons doelpubliek verder uit.
We zijn er voor u. En u voor ons. Dank voor het vertrouwen.