TEAM - coiffuremodern.be
15659
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15659,bridge-core-2.3.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Het team

lucklaar

Luc

Hallo,
Ik ben Luc en samen met mijn vrouw Tilke één van de zaakvoerders van coiffure modern. Tilke zorgt voor het algemene management en ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van het knippen, kleuren en brushen. Als knippende zaakvoerder kijk ik toe op de kwaliteit van de kapsels. Zelf heb ik een voorliefde voor technische snitten en een passie voor details, mijn A.S.S. komt mij hier goed van pas . Mijn expertise komt het sterkste naarvoor bij het begeleiden naar een nieuwe look.
Als ik niet aan het werken ben vind je me met een boek(misdaadroman, thriller) in de zon en dan nog liefst op een zuiderse bestemming met een glaasje wijn. Ben ik niet op vakantie dan kook ik graag of laat me verrassen op restaurant.
Op zoek naar een nieuw kapsel ? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Tot binnekort

tilkeklaar

Tilke

Hoi,
Ik ben Tilke. Samen met mijn echtgenoot Luc ben ik één van de zaakvoerders van Coiffure Modern.
Zoals Luc verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding van het team zo ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding, personeelszaken en het uitstippelen van de toekomst van ons salon.
Als ik niet met mijn hoofd tussen de papieren zit , kan je mij vinden in het salon. Als gastvrouw probeer ik dan te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt en op drukkere dagen steek ik een tandje bij om het team te versterken voor en achter de schermen. Al ben ik nog maar enkele jaren actief in de zaak en zelf geen kapster, toch wordt de passie voor het kappersvak elke dag groter.
Is er tijd over buiten zaakvoerder en moeder van Stef en Lore te zijn, dan kan je mij vinden in mijn zetel onder een deken kijkend naar een goede romantische film. En in de weekends werk ik graag in de tuin of ben ik met mijn gezin en/of vrienden op stap om te genieten van het leven.
Wees welkom en ik hoop u snel met mijn glimlach te begroeten

hugoklaar

Hugo

Hoi ik ben Hugo
Ik heb hier de meeste jaren dienst, dus het moet hier wel goed zijn!
Probeer altijd het zonnetje in huis te zijn, om deze bende alert en vrolijk te houden!
Onze meisjes houden mij jong en up to date, zo behouden wij het evenwicht.
Mijn opperste taak is vooral het uitvoeren van de snitten en zorgen dat zowel jong als minder jong zich volledig thuis voelen.
Send in the clown! Don't bother he's here 😉

biekeklaar

Bieke

Graag wil ik mij even voorstellen
In 1992 kwam ik Bieke op de wereld, ik groeide op in Zoersel en ben daar tot op vandaag blijven plakken.
Sinds oktober 2015 maak ik deel uit van dit team en voel me hier heel goed thuis.
Ik houd er van om je een leuk, trendy kapsel te geven en ik kan klappen en breien tegelijk.
Zaterdagavond zet ik graag een stapje in de wereld , ik ben heel mijn leven lid geweest van de KLJ waar ik heel veel vrienden aan heb overgehouden.
Ik lach heel graag en ik hoop U met mijn glimlach te betoveren !!
Tot gauw

emilyklaar

Emily

Hoi hoi, Ik ben Emily,
Als goedlachse spring in 't veld begon ik hier midden 2015 te werken.
Mensen in de watten leggen zit er al van jongs af aan in, dus mooi maken en zich goed laten voelen is mijn dagelijks doel.
Nieuwsgierig is mijn 2de naam dus ik sta altijd open om nieuwe dingen te leren en wil zeker en vast up to date blijven van de nieuwste trends!
Werken bij Coiffure modern stimuleert mijn creativiteit en word graag uitgedaagd om je te voorzien van een gloednieuwe kleur of balayage.
Finding the perfect combination, is finding your soulmate.
I love hair, style and your face
See you soon

Peggy-klaar

Peggy

Hoi, hoi,

De nieuwkomer in het team mag je aanspreken met Peggy.
Vanaf juli 2020 mag ik deel uitmaken van het coiffure modern TOP team.
Na 20 jaar werken als juridisch adviseur, besloot ik om, op professioneel vlak, een totaal andere weg in te slaan. In augustus 2019 gooide ik alles 360° om en stortte mij volledig op één van mijn dromen ... een tweede carrière als TOP kapster.
Na een inwerkstage van 6 maanden voelde ik mij hier volledig thuis en was ik ervan overtuigd dat ik geen beter team kon kiezen om mij het beste van het beste aan te leren! Ik ben dan ook heel leergierig en super gemotiveerd om snel op full speed mee te draaien!
Thuis heb ik nog een bijkomende carrière als mama van drie kinderen (Jasper, Ruben en Ella) en partner van Kristof, zelfstandig tuinarchitect. Af en toe probeer ik nog wat te sporten en contacten met familie en vrienden levendig te houden.

Handen vol dus, maar als immer bezige bij vind ik dat geweldig!

Tot snel

ilya-klaar

Ilya

Hoi,
Ik ben Ilya.
Sinds Juni 2018 ben ik in dit leuke team terechtgekomen.
Graag stel ik me voor als een echte dierenvriend!
Zelf heb ik twee honden en twee poezen, deze zijn dan ook mijn dagelijkse hobby.
Verder hou ik ervan je gelukkig te maken met een leuk, nieuw kapsel, vergezeld van een leuke babbel.
Ik leer graag bij en dit gebeurd dan ook elke dag!

- Do what you love, Love what you do -